Connect with us

Børn

Tripp Trapp stol

Udgivet for

d.

Tripp Trapp højstol er et af de mest populære produkter inden for babyudstyr. Det har været på markedet i over 40 år og er blevet brugt af millioner af familier verden over. Højstolen har en unik design, der giver barnet mulighed for at sidde komfortabelt fra det tidligste barndomsår til teenagealderen.

I denne guide vil vi tage et nærmere kig på Tripp Trapp højstol, herunder dens funktioner, materialer og prisniveau. Vi vil også se nærmere på andre alternativer til Tripp Trapp-højstolen samt give tips om sikkerhedsforanstaltninger ved brug af denne type stol.

Hvordan vi udvælger og vuderer produkter

Kundernes mening om produktet

Vi tager feedback med i betragtning, når vi udvælger og evaluerer de produkter, vi anbefaler. Vi foretager også jævnligt undersøgelser blandt vores brugere for at sikre, at vi opfylder deres forventninger.

Anmeldelser og produkttests

Når vi skal vælge de rigtige produkter til vores læsere, tager vi en række forskellige faktorer i betragtning. Vores team overvejer den overordnede kvalitet og funktionalitet samt kundeanmeldelser og bedømmelser.

Producentens omdømme og service

En vigtig faktor i vores beslutning er producentens omdømme. Er de kendt for høj kvalitet og pålidelighed, eller er der rapporteret om hyppige funktionsfejl og utilfredshed blandt kunderne.

De mest populære blandt danskerne

Vi holder nøje øje med tendenser og vurderer regelmæssigt nye og populære produkter på markedet. Vores team undersøger nøje hvert enkelt produkt for at sikre, at det opfylder vores høje standarder for kvalitet og ydeevne.

Inkluderet i denne guide

Vi starter med at tage et kig på produkterne, hvor vi har fremhævet de forskellige specifikationer for hvert produkt.

Vi har arrangeret rækkefølgen af produkterne efter hvilke der er mest populære lige nu.

Derefter tager vi et kig på gode råd og vejledning, så du er sikker på at gøre det bedste køb!

Lad os komme i gang med nummer #1 på vores liste.

<td class='has-text-align-right' data-align='right'>Stokke Tripp Trapp Newborn Sæt</td></tr> Tilbehør

Stokke Tripp Trapp Newborn Sæt

Stokke Tripp Trapp Newborn Sæt er det perfekte valg til dig, der ønsker at give dit barn den bedste start på livet. Dette sæt består af en højstol og et skråstolssæde, som begge passer til Stokkes Tripp Trapp-højstole. Højstolen har en 5-punktssele for optimal sikkerhed samt en legebøjle, der giver mulighed for at stimulere babyens sanser.

Sættet kommer i tre forskellige farver: beige, grå og pink. Det er letvægtig med en vægt på 2,5 kg og maksimal brugervægt på 9 kg. Desuden kan det tåle maskinvask ved 30°C.

Målene er 35 cm brede x 50,5 cm lange x 19,5 cm høje – ideel størrelse til ethvert hjem!

Stokke Tripp Trapp Newborn Sættet vil give dit barn de bedste betingelser for udviklingen fra nyfødt alder og helt op til 6 års alderen. Med dette sikkert design vil du frit kunne lade din baby udforske verden fra sin egen personlige plads.


<td class='has-text-align-right' data-align='right'>Playtray Tripp Trapp Tray</td></tr> Bakker

Playtray Tripp Trapp Tray

Playtray Tripp Trapp Tray er et af de bedste produkter, når det kommer til babyudstyr. Dette bord passer perfekt på Stokke Tripp Trapp højstol og giver dit barn en sikker overflade at spise fra. Bordet har fire ben, der kan justeres for at give optimal stabilitet og støtte.

Bordet er lavet af plastmaterialer uden skadelig kemi eller farlige tilsætningsstoffer. Denne egenskab gør det ideelt til brug med småbørn, da den ikke vil irritere deres sensitive hud. Playtray Tripp Trapp Tray findes i flere forskellige farver – hvid, rød, sort og transparent – så du kan vælge den rigtige farve til din indretning.

Dette produkt har en innovativ design som muliggør nem rengøring. Overfladen på bordpladen er let at tage af og vaske i opvaskemaskinen efter behov. Dets unikke struktur betyder desuden, at maden ikke falder ned mellem leddene.

Playtray Tripp Trapps Tray er et godt valg for alle familier med småbarnsbehov. Det leveres med fire ben sammen med skruer og møtrikker til montering på stolen. Produktet har en holdbarhedskonstruktion for langvarig anvendelse sammen med andre praktiske funktioner som fx aftagelig topplade.


<td class='has-text-align-right' data-align='right'>Stokke Tripp Trapp Højstol</td></tr> Højstole

Stokke Tripp Trapp Højstol

Stokke Tripp Trapp Højstol er et must-have for enhver moderne familie. Den klassiske højstol fra Stokke er designet til at vokse med dit barn, så den kan bruges fra babyens første dag og helt op til teenageårene.

Højstolen har en ergonomisk form, der giver stor komfort og stabilitet samt mulighed for fleksibel justering af sædet og ryglænet. Dette betyder, at stolen passer perfekt til ethvert barns alder og størrelse.

Den robuste trækonstruktion er lavet af europæisk birketræ, som er udvalgt på grund af sin holdbarhed og miljøvenlighed. Træet har en glat overfladebehandling, der ikke indeholder skadelige kemikalier eller giftige materialer.

Stolen leveres i seks forskellige farver: beige, grå, gul, hvid, rød og sort – alle med et smukt finish som giver det et flot look. Bredden på stolen måler 46 cm., dybden 49 cm., højden 79 cm., mens vægten kun er 7 kg.

Med Stokkes Tripp Trapp Højstol får du altsammen en multifunktionel lille stol; let at rengøre takket være de aftagelig polstringer; solid konstruktion; mange farvevalgmuligheder; øget stabilitet sammen med god ergonomi – alt sammen i ét produkt!


<td class='has-text-align-right' data-align='right'>Stokke Tripp Trapp Højstol White</td></tr> Højstole

Stokke Tripp Trapp Højstol White

Stokke Tripp Trapp Højstol White er et must-have for enhver moderne familie. Dette produkt er lavet af træ og har en hvid farve, der passer perfekt til ethvert køkken eller spisestue. Stokke Tripp Trapp Højstol White leveres med en 5-punktssele, som sikrer, at barnet sidder trygt og sikkert i stolen. Den justerbare ryg giver stor fleksibilitet og komfort til både babyer og ældre børn.

Målene på Stokke Tripp Trapp Højstol White er 46 cm bred, 49 cm lang og 7 kg tung. Denne stole har desuden et ergonomisk design med skridsikker fodring for maksimal stabilitet under madlavningen.

Med denne stole kan du nemt justere hovedskallen på din baby eller dit barns ben for optimal komfort. Med sin letvægtige struktur er det meget lettere at flytte stolen fra rum til rum uden problemer.

Stokke Tripp Trapp Højstol White giver dig mulighed for at give dit barn den bedste oplevelse ved middagsbordet – selv når de bliver ældre!


<td class='has-text-align-right' data-align='right'>Stokke Tripp Trapp Babysæt</td></tr> Tilbehør

Stokke Tripp Trapp Babysæt

:

Stokke Tripp Trapp Babysæt er et fantastisk produkt, der giver forældre mulighed for at give deres baby en sikker og komfortabel plads til at spise. Dette babysæt har alle de nødvendige funktioner, som du skal bruge til at give din lille én den bedste oplevelse.

Produktet består af en højstol med justerbare fodstøtter og armlæn samt et bord og en stolpude i polypropenmateriale, der tåler maskinvask. Stolen kan indstilles fra 6 måneders alder og har en maksimal brugervægt på 15 kg.

Højstolen findes i flere farver – beige, blå, brun, grå, grøn gul lilla orange pink rød sort turkis – så du kan vælge det design som passer bedst til dit hjem. Denne model er desuden udstyret med bredde 20 cm., højde 30 cm., længde 42 cm.

Stokke Tripp Trapp Babyset giver dig muligheden for at give din baby den ultimative komfort under madlavningen eller andre aktiviteter ved spisebordet. Det er let at montere og justere stolen efter behov og kræver minimal vedligeholdelse.


<td class='has-text-align-right' data-align='right'>Stokke Tripp Trapp Højstol Black</td></tr> Højstole

Stokke Tripp Trapp Højstol Black

:

Stokke Tripp Trapp Højstol Black er en højstol, der giver babyer og småbørn mulighed for at sidde med ved bordet. Denne model fra Stokke har et klassisk design i sort farve, som passer ind i ethvert hjem. Det justerbare bordsæde betyder, at stolen kan tilpasses barnets størrelse og alder.

Denne Tripp Trapp Højstol er udstyret med en fodskammel og justerbar ryg- og armlæn samt et ergonomisk formet sæde. Sædet har det unikke patenterede glidende system, som giver dig mulighed for at justere sædet efter barnets stigning i lysken.

Stolen er fremstillet af solidt træmateriale af høj kvalitet, som holder sig godt igennem årene. Derudover har den to lagre til opbevaring af madlavningstillinger eller andre ting nedenunder stolen. De rustfrie skruer holdes på plads ved hjælp af de selvlukkende knapper.

Tripp Trapp Højstolen måler 46 cm bred x 79 cm høje x 49 cm dybe og vejer 7 kg. Den leveres med montagebeslag samt instruktioner til monteringen.

Stokkes Tripp Trapps Højsotel Black er det perfekte valg for familier på udkig efter en robust stolemodel til deres baby eller småbarns behov – det vil give dem mulighed for at deltage i alle familiens middagsarrangementer!


<td class='has-text-align-right' data-align='right'>Stokke Tripp Trapp Bakke</td></tr> Tilbehør

Stokke Tripp Trapp Bakke

Stokke Tripp Trapp Bakke er et af de mest populære tilbehør til Stokkes højstol, Tripp Trapp. Denne bakke giver dig mulighed for at opbevare mad og andet udstyr på en sikker og praktisk måde, når du bruger stolen.

Bakken er lavet af polypropen, som er et stærkt materiale med god slidstyrke. Det tåler maskinvask og kan holde op til 5 kg i vægt – perfekt til alle dine behov.

Den kommer i tre forskellige farver: grå, hvid eller sort – så du kan matche den med din øvrige indretning eller stolefarve. Desuden har den ingen skadelig kemi, så det er helt trygt at bruge.

Med Stokke Tripp Trapps bakke følger der to remme med kroge samt seks velcro-stropper for nem montering på stolen. Dette betyder, at du let kan fastspænde bakken for optimal stabilitet under brug.

Sammensat set giver Stokkes Tripp Trapps Bakke dig alsidigheden og fleksibiliteten til at transportere mad og legetøj fra rum til rum eller endda udenfor huset. Selve designet passer perfekt ind i ethvert moderne interiør sammen med resten af ​​Tripp Trapps produkter.


<td class='has-text-align-right' data-align='right'>Stokke Tripp Trapp Højstol Oak Natural</td></tr> Højstole

Stokke Tripp Trapp Højstol Oak Natural

Stokke Tripp Trapp Højstol Oak Natural er et stilfuldt og funktionelt stykke babyudstyr, der giver barnet en sikker og komfortabel plads til at spise, lege eller bare slappe af. Stolen er lavet af massivt træ med en naturlig oak finish for at give den et moderne udseende. Dette produkt har mange justeringsmuligheder for at give det perfekte pasform til enhver alder.

Stokke Tripp Trapp Højstol Oak Natural har en brugervægt på op til 110 kg, hvilket betyder, at den kan holde selv de største børn i alle aldre. Den har også justerbare fod- og armlæn samt fleksible rygjusteringer for øget komfort. Farven er beige, brun eller naturfarvet alt efter præferencer.

Denne højstol fra Stokke understreger virksomhedens mission om miljøvenlighed ved ikke indeholde skadelig kemi i produktionen. Den er designet med henblik på nem rengøring; stolebenene kan tages af separat for let adgang til stoffets overflade.

Alt i alt vil Stokke Tripp Trapp Højstol Oak Natural være et godt valg som barnestole, da det passer godt ind i ethvert rum med sin tidlose elegance og robusthed sammen med dens ergonomiske egenskaber som sikrer din babys sikkerhed og komfort.


<td class='has-text-align-right' data-align='right'>Stokke Tripp Trapp Højstol Oak Black</td></tr> Højstole

Stokke Tripp Trapp Højstol Oak Black

Stokke Tripp Trapp Højstol Oak Black er en højstol fra det populære mærke Stokke. Denne model har et unikt design, der passer til ethvert moderne køkken og stue. Den er lavet af massiv eg med sorte træfinish og kan justeres i flere forskellige højder for at give dit barn den bedste siddestilling.

Højstolen har en ergonomisk formet ryg og armlæn, som giver god støtte til dit barns ryg og skuldre. Det indbyggede bord giver et praktisk arbejdsområde til madlavning eller legeaktiviteter. Justerbar fodskammel giver mulighed for at ændre stolen efter voksende behov.

Stokkes Tripp Trapp Højstol Oak Black er udstyret med tre-punkts sele for optimal sikkerhed sammen med polstring på alle overflader, der berører din babys krop. Polstringen holder dit barn varm om vinteren og kold om sommeren.

Denne høje stol vejer 5 kg og måler 49 cm bred x 46 cm dyb x 73-81 cm høj når den er helt oprettet. Derudover kan du nemt folde stolen sammen for let transport eller opbevaring.

Med sin holdbare byggematerialer, innovative designelementer og funktionelle features vil Stokkes Tripp Trapp Höystole Oak Black give dig mange års glæde som en del af din familie.


Køb en Tripp Trapp stol

En Tripp Trapp højstol er et godt valg, når du skal købe babyudstyr. Det er en multifunktionel stol, der kan bruges fra et helt lille barn op til teenageårene. Det har mange fordele og giver dig mulighed for at få mest muligt ud af dit køb.

Fordele ved en Tripp Trapp stol

Tripp Trapps unikke design giver fleksibilitet og sikkerhed gennem hele dit barns livscyklus. Stolen kan indstilles i tre forskellige positioner: siddende, liggende eller halvliggende – alt efter alder og behov. Derudover har stolen et ergonomisk design med et bredt ryglæn og armlæn samt et indbygget trinbræt, som gør, at barnet selv kan klatre op på stolen. Stolen fås også i mange farver, så den passer til enhver indretning – uanset om du ønsker lysere nuancer eller dristigere farver!

Hvor meget koster en Tripp Trappe?

Prisen på en Tripp Trapp stol varierer fra butik til butik, men typisk ligger prisen mellem 1000-1500 SEK inklusive eventuelt tilbehør som legetelte/sikkerhedsnet mm. Prisen afspejler dog ofte produktets holdbarhed, da stole fra Stokke normalt holder meget længe, ​​da de er lavet af miljøvenlige materialer, der tager højde for millionerne omkring os.

Hvilket tilbehør er tilgængeligt?

Der er masser af lækkert tilbehør, som kan komplementere din tredobbelte trappe, herunder: • Legetelt/Benge – Et perfekt supplement til din tredobbelte trappe, som beskyttelse mod solens stråler eller andre elementer. • Beskyttende skærm – En smart måde at give lidt privatliv, når barnet skal sove eller bare slappe lidt af. • Madras – Giv dit barn optimal sikkerhed med madrassen, der nemt kan fastgøres til stolen. • Transportbånd – Perfekt, hvis du ønsker lettere transport mellem rum!
5/5 - (6 stemmer)
Klik her for at kommentere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populært