Connect with us

Elektronik

KVM-switch

Udgivet for

d.

KVM-switch tilbud

KVM-switch er en nyttig teknologi, der gør det muligt for brugere at styre flere computere med et enkelt tastatur, mus og skærm. Dette kan være meget praktisk i mange situationer – især hvis du har brug for at arbejde på flere maskiner samtidig. I denne guide vil vi dykke ned i KVM-switch og komme ind på de bedste produkter på markedet. Vi vil se nærmere på funktionerne, priserne og installationen af disse produkter.

Hvordan vi udvælger og vuderer produkter

Kundernes mening om produktet

Vi tager feedback med i betragtning, når vi udvælger og evaluerer de produkter, vi anbefaler. Vi foretager også jævnligt undersøgelser blandt vores brugere for at sikre, at vi opfylder deres forventninger.

Anmeldelser og produkttests

Når vi skal vælge de rigtige produkter til vores læsere, tager vi en række forskellige faktorer i betragtning. Vores team overvejer den overordnede kvalitet og funktionalitet samt kundeanmeldelser og bedømmelser.

Producentens omdømme og service

En vigtig faktor i vores beslutning er producentens omdømme. Er de kendt for høj kvalitet og pålidelighed, eller er der rapporteret om hyppige funktionsfejl og utilfredshed blandt kunderne.

De mest populære blandt danskerne

Vi holder nøje øje med tendenser og vurderer regelmæssigt nye og populære produkter på markedet. Vores team undersøger nøje hvert enkelt produkt for at sikre, at det opfylder vores høje standarder for kvalitet og ydeevne.

Inkluderet i denne guide

Vi starter med at tage et kig på produkterne, hvor vi har fremhævet de forskellige specifikationer for hvert produkt.

Vi har arrangeret rækkefølgen af produkterne efter hvilke der er mest populære lige nu.

Derefter tager vi et kig på gode råd og vejledning, så du er sikker på at gøre det bedste køb!

Lad os komme i gang med nummer #1 på vores liste.

IC Intracom techly 2-Port DisplayPort1.2 Dual-Monitor KVM Switch KVM-switche

IC Intracom techly 2-Port DisplayPort1.2 Dual-Monitor KVM Switch

     

IC Intracom techly 2-Port DisplayPort1.2 Dual-Monitor KVM Switch er en kompakt og alsidig switch, der giver dig mulighed for at styre to computere med et tastatur, mus og skærm. Denne KVM switch har to DisplayPort 1.2 porte, så du kan tilslutte op til to skærme på samme tid. Desuden er den udstyret med fire USB A/B porte til ekstra hardware som fx printere og andet udstyr.

KVM switchen fra IC Intracom har en maksimal videoopløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz, hvilket giver dig et flot billede af høj kvalitet på begge skærme samtidigt. Det smarte design betyder desuden at du let kan montere den direkte på dit skrivebord for optimal pladsbesparelse.

Switchen understøtter brug af flere forskellige operativsystemer som Windows 10/8/7/Vista / XP / 2000, Mac OS X 10.4 eller nyere versioner samt Linux Ubuntu 8.04 eller nyere versioner – så det passer perfekt ind i alle typer arbejdspladser.

Derudover er IC Intracom techly 2-Port DisplayPort1.2 Dual-Monitor KVM Switch udstyret med en 3,5 mm headphone jackport så du nemmere kan dele lyd mellem de to forbundne computere – ideelt til videokonferencer osv..

Alt i alt leverer IC Intracom techly 2-Port DisplayPort1.2 Dual-Monitor KVM Switch stor fleksibilitet og brugervenlighed til prisen – ideel til professionelle miljøer der ønsker god ydelse og god værdi for pengene.


DeLock 11484 KVM Switch KVM-switche

DeLock 11484 KVM Switch

DeLock 11484 KVM Switch er et højtydende produkt fra DeLock, der giver dig mulighed for at styre flere computere med en enkelt tastatur, mus og skærm. Dette kvalitetsprodukt har et desk mounted formfaktor og kan opnå videoopløsninger på helt op til 7680 x 4320. Denne switch har 8 USB-porte i alt, herunder 4 USB-A porte og 4 USB-B porte, som alle understøtter version 2.0 og 3.0 af den populære grænseflade. Desuden har dette produkt 1 HDMI-port.

Denne DeLock 11484 KVM Switch er udført i sort farve og vejer blot 690 gram – perfekt til at placeres på dit skrivebord eller arbejdsstation uden at optage for meget plads eller vægt. Dette kompakte design giver dig mulighed for nem installation sammen med de mange tilslutningsmuligheder.

Med DeLock 11484 KVM Switch får du adgang til avancerede funktioner såsom automatisk indkobling når enheden slukkes/genstartes samt hotkey support til hurtig skift mellem forskellige forbindelser via keyboard shortcuts.

Alt i alt er DeLock 11484 KVM Switch det ideelle valg hvis du ønsker at styre flere computere med ét tastatur, mus og skærm – enten privat eller professionelt!


Unitek KVM SWITCH 2IN, 1OUT, 4K HDMI 2.0 USB KVM-switche

Unitek KVM SWITCH 2IN, 1OUT, 4K HDMI 2.0 USB

Kategori: KVM-switch

Unitek KVM SWITCH 2IN, 1OUT, 4K HDMI 2.0 USB er et kvalitetsprodukt fra Unitek. Dette produkt giver dig mulighed for at skifte mellem to computere ved hjælp af en enkelt fysisk forbindelse og styre dem med én tastatur og mus samtidig. Denne switch har to indgange og én udgang, så du kan bruge den til at tilslutte op til to computere eller anden hardware på samme tid.

Denne switch understøtter 4K HDMI 2.0 signaler med en hastighed på op til 18 Gbps, som giver dig fuld HD videoopløsning i 1080P / 60Hz eller Ultra HD (4K) i 30 Hz – det perfekte valg for alle typer audiovisuelle applikationer. Desuden understøtter den USB 2.0-versionen 5Gbps dataoverførselshastigheder, der giver hurtig adgang til filer og programmer.

Dette produkt leveres med et stilfuldt design og kompakte dimensioner, så det passer nemt ind i ethvert setup uden at optage meget plads på dit skrivebord eller arbejdsområde. Derudover har den plug & play-funktionen gjort installationen let; alt du behøver er blot at slutte de relevante ledninger til begge computere via din monitor for hurtig aktivering af funktionen.

 

Unitek KVM SWITCH 2IN, 1OUT, 4K HDMI 2.0 USB er altså et fantastisk produkt fra Unitek – ideelt egnet til professionelle miljøer som videoredigeringsstudier eller multi-computer gaming set ups der kræver fleksibilitet mellem flere maskiner uden brug af mere end ét tastatur/muspari.


Digitus DS-12860 KVM-switche

Digitus DS-12860

Digitus DS-12860 er en KVM-switch, der giver dig mulighed for at kontrollere flere computere fra ét tastatur, mus og skærm. Dette produkt har et moderne design med sort farve og 6 HDMI porte til tilslutning af skærme. Den maksimale videoopløsning er 3840 x 2160.

Derudover har Digitus DS-12860 3 USB porte – 1 USB-A og 2 USB-B – som du kan bruge til at forbinde andet udstyr såsom printere eller lydkort. Temperaturmæssigt fungerer den optimalt mellem 0°C og 10°C.

Med Digitus DS-12860 får du altså muligheden for at styre op til 8 computere fra ét sted ved hjælp af dit tastatur, mus og skærm. Du kan selvfølgelig altid ændre på opsætningen via knapperne på frontpanelerne eller ved hjælp af softwaren som følger med i kassen.

Konklusion: Digitus DS-12860 er en KVM switch med mange funktioner som giver dig mulighed for nemt at kontrollere flere computere samtidig. Den understøtter videoopløsning helt op til 3840 x 2160, har 6 HDMI porte sammen med 3 USB porte (1xUSB A & 2xUSB B) som du kan bruge til andet udstyr.


Trendnet TK-216I KVM-switche

Trendnet TK-216I

 :KVM-switch

Trendnet TK-216I er en KVM-switch fra mærket Trendnet. Denne switch giver dig mulighed for at styre flere computere med kun én tastatur, mus og skærm. Dette sparer både tid og penge, da du ikke behøver at investere i ekstra udstyr til hver computer.

TK-216I har et moderne design med et LCD display på forsiden af ​​enheden. Displayet viser den aktuelle tilsluttede computer samt andre informationer som f.eks systemstatus og IP adresse. Enheden har to USB porte til tilslutning af tastatur og mus samt fire VGA porte til tilslutning af op til fire computere.

En anden stor funktion ved TK-216I er dens netværksfunktioner, der giver brugerne mulighed for nemt at administrere deres computersystem over internettet via webbrowseren eller det dedikerede softwareprogram “NetManager”. Med NetManager kan du selv opsætte din KVM switch via en trinvis vejledning.

Udover ovennævnte funktioner har Trendnet TK-216I mange andre nyttige funktioner såsom auto scan mode, hotkey switching, video support op til 2048 x 1536 pixels osv., Der alle hjælper dig med at få mest mulig udbytte af dit køb.

Alt i alt er Trendnet TK-216I en god løsning for dem der ønsker at spare tid og penge ved kun at have et tastatur, mus og skærm til flere computere. Den lette installation gør det endnu lettere for brugerne at begynde hurtigst muligt

.


Lindy 42340 KVM Switch KVM-switche

Lindy 42340 KVM Switch

 :  VGA porte:1 DVI-porte:Nej HDMI porte:Nej DisplayPort porte:Nej

Lindy 42340 KVM Switch er et kvalitetsprodukt fra Lindy, der giver dig mulighed for at styre flere computere med en enkelt tastatur, mus og skærm. Dette produkt har et desk mounted formfaktor og kan opnå videoopløsninger på 1080p. Temperaturområdet ligger mellem 0°C og 40°C, hvilket gør det velegnet til brug i mange forskellige miljøer. Den sorte farve passer ind i de fleste moderne arbejdspladser.

Lindy 42340 KVM Switch har 3 USB 2.0-porte samt 1 VGA-port, men ingen DVI-, HDMI- eller DisplayPort-porte. Derudover understøtter denne switch udskiftelig afbryderkabel – så du nemt kan skifte mellem dine computere ved blot at trykke på knappen.

Hvis du leder efter en prisvenlig måde at fjerndesktopstyring af flere computere på samme tid, er Lindy 42340 KVM Switch det perfekte valg til dig! Produktet leverer god ydelse til prisen og vil give dig mange års problemfri drift.


Digitus 4-port 4k Hdmi Kvm-switch KVM-switche

Digitus 4-port 4k Hdmi Kvm-switch

Digitus 4-port 4k Hdmi Kvm-switch er et af de nyeste produkter fra Digitus. Dette KVM-switch giver dig mulighed for at kontrollere op til fire forskellige computere med en enkelt skærm, tastatur og mus. Det har fire HDMI-indgange, så du kan tilslutte flere computere på samme tid. Desuden understøtter det også Ultra HD 4K (3840 x 2160) videoopløsninger, så du får den bedste billedkvalitet.

Det er let at installere og bruge Digitus 4-port 4k Hdmi Kvm-Switch. Du skal blot tilslutte dine HDMI-enheder til switch’ens indgangskanaler, forbinde din skærm eller tv via HDMI udgangen på switch’en og slutte dit tastatur/mus til USB portene på bagsiden af switch’en. Når det er gjort, kan du ved hjælp af knapperne øverst på frontpanellet nemt skifte mellem de tilsluttede enheder.

Denne Digitus 4 Port KVM Switch leveres med avancerede funktioner som Auto Scan Mode og Hot Key Control Mode. Den automatiske scanfunktion tillader dig at cyklus igennem alle inputkanaler i intervaller, mens hot key control mode giver dig mulighed for hurtigt at skifte mellem inputkanaler ved hjælp af et par tastetryk.

Med dens robuste design vil denne switch holde sig stadig selvom der foretages mange koblinger over lange perioder – perfekt til dem der oftest arbejder med flere computere ad gangen!

Alt i alt er Digitus 4 Port KVM Switch et godt valg for dem der leder efter en effektiv måde at styre flere computerinputs sammen med sin primærenhed – uden brug af mange ledninger! Det leverer fantastisk billedeoplevelse i Ultra HD resolution og understøttes desuden af avancerede funktioner som auto scan mode and hot key control mode.


StarTech SV231DPDDUA2 KVM-switche

StarTech SV231DPDDUA2

StarTech SV231DPDDUA2 er en KVM-switch fra StarTech. Denne KVM-switch giver dig mulighed for at kontrollere to computere med én skærm, tastatur og mus ved hjælp af et USB 2.0 eller PS/2-kabel. Dette produkt har en bredde på 16,1 cm, en højde på 5,8 cm og en dybde på 10 cm.

KVM-switchen har indbyggede knapper til nem switch mellem de tilsluttede computere samt mulighed for at oprette forbindelse via det inkluderede USB 2.0-kabel. Du kan også bruge den medfølgende strømforsyning til at sikre optimal drift af switchen.

Derudover har StarTech SV231DPDDUA2 flere andre funktioner som: automatisk scanfunktion der periodisk skifter mellem de tilsluttede computere; support til alle operativsystemer; stikkontakter til brug for ekstra udstyr som printere; dobbelt VGA port med HD15 konnektorer; DualView teknologi der tillader visning af forskellige videooutputs fra begge computer samtidig.

StarTech SV231DPDDUA2 er designet med tanke på ergonomi og effektivitet i mindste detalje – du får altså et produkt der leverer top ydelse og funktionalitet uden nogen form for besværligheder under installationen eller brugen.

Denne KVM-switch er perfekt til dem der ønsker at styre to computere fra et centraliseret sted – enten privat eller professionelt – da den let kan installeres og administreres ved hjælp af dens intuitive interface.


Lindy 2 Port DisplayPort 1.2, USB-C KVM-switche

Lindy 2 Port DisplayPort 1.2, USB-C

Kategori: KVM-switch  :   : 

Lindy 2 Port DisplayPort 1.2, USB-C er en professionel kvalitets KVM-switch fra Lindy. Denne switch giver dig mulighed for at styre to computere med et enkelt tastatur, mus og skærm.

Switch’en har indbyggede DisplayPort 1.2 porte samt USB Type C porte til forbindelse af din computer og dine inputenheder som tastatur og mus. Switch’en understøtter op til 4K UHD (3840 x 2160) @ 30 Hz på begge portene.

Med den intuitive On Screen Display menu kan du nemt vælge mellem de tilsluttede computere via knappen på frontpanel eller keyboard hotkey funktionerne.

Switch’ens ergonomiske design gør det let at installere og bruge, da der kun er behov for få trin i opsætningen. Dette betyder desuden, at switch’ens installation hurtigt kan udføres selv af nye brugere.

Den robuste metalhus sikrer god styrbarhed over de tilsluttede signaler, hvilket resulterer i stabil drift uden billedfejl eller andet brud på dataoverførslen.

Lindy 2 Port DisplayPort 1.2, USB-C har mange anvendelsesmuligheder – brug den til gaming setup’s, grafisk arbejde eller simpel multitasking mellem flere computere.

Alt i alt leverer Lindy 2 Port DisplayPort 1.2, USB-C en solid ydelse med avancerede features og lydhør support – perfekt til alle typer brug!

Bedøm denne artikel
Klik her for at kommentere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populært