Connect with us

Rengøring

Nilfisk Støvsugere

Udgivet for

d.

Nilfisk Støvsugere tilbud

Støvsugning er en vigtig del af husarbejdet, og det er derfor vigtigt at vælge den rette støvsuger. Nilfisk støvsugere har længe været kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Derfor har vi her samlet et udvalg af de bedste Nilfisk Støvsugere på markedet. Vi vil dykke ned i mere information om disse produkter, så du kan træffe det rigtige valg.

Hvordan vi udvælger og vuderer produkter

Kundernes mening om produktet

Vi tager feedback med i betragtning, når vi udvælger og evaluerer de produkter, vi anbefaler. Vi foretager også jævnligt undersøgelser blandt vores brugere for at sikre, at vi opfylder deres forventninger.

Anmeldelser og produkttests

Når vi skal vælge de rigtige produkter til vores læsere, tager vi en række forskellige faktorer i betragtning. Vores team overvejer den overordnede kvalitet og funktionalitet samt kundeanmeldelser og bedømmelser.

Producentens omdømme og service

En vigtig faktor i vores beslutning er producentens omdømme. Er de kendt for høj kvalitet og pålidelighed, eller er der rapporteret om hyppige funktionsfejl og utilfredshed blandt kunderne.

De mest populære blandt danskerne

Vi holder nøje øje med tendenser og vurderer regelmæssigt nye og populære produkter på markedet. Vores team undersøger nøje hvert enkelt produkt for at sikre, at det opfylder vores høje standarder for kvalitet og ydeevne.

Inkluderet i denne guide

Vi starter med at tage et kig på produkterne, hvor vi har fremhævet de forskellige specifikationer for hvert produkt.

Vi har arrangeret rækkefølgen af produkterne efter hvilke der er mest populære lige nu.

Derefter tager vi et kig på gode råd og vejledning, så du er sikker på at gøre det bedste køb!

Lad os komme i gang med nummer #1 på vores liste.

Nilfisk One WB10P05A-HB15 Gulvstøvsuger

Nilfisk One WB10P05A-HB15

  • Bruger støvsugerposer
  • Normalt støjniveau på 77 dB
  • Sugeeffekt på 280 watt
  • Støvsugerposen kan indeholde 3 L snavs
  • agud Støvopsamling tæppeForud

    Nilfisk One WB10P05A-HB15 er en støvsuger fra Nilfisk, som er kendt for at levere højkvalitetsprodukter. Denne model har et elegant design og fremstår i en hvid farve. Støvsugeren har en posevolumen på 3 liter, der giver dig mulighed for at opsamle mere støv og skidt end andre modeller.

    Nilfisk One WB10P05A-HB15 har en sugeeffekt på 280 watt og et lydniveau på 77 dB, så du kan bruge den uden at genere dine naboer eller familiemedlemmer. Motoreffekten er 750 watt, så den kan rengøre selv de mest vanskelige overflader med lethed. Derudover indeholder støvsugeren et ledningslængde på 5 meter samt en indikator til poseskift.

    Støvsugerens sugeevne (i kPA) er 19 kPa, så den kan effektivt fjerne alle former for snavs og affald fra gulvet eller tæppet. Nogle af dens funktioner inkluderer bagudsugning til hårdtt gulv samt forsugsning til tæpper – dette giver dig muligheden for hurtigere rengøring uden brug af vand eller kemikalier.

    I alt vil Nilfisk One WB10P05A-HB15 give dig fantastiske resultater med minimal tid og energiforbrug. Dette produkt vil helt sikkert holde dit hus rent i mange år fremover!


    Nilfisk Multi II 30 T Inox VSC EU Industristøvsuger

    Nilfisk Multi II 30 T Inox VSC EU

  • Vaskbart filter
  • Støjniveau på 87 dB
  • 1.400-watt motor
  • kan indeholde 30 L snavs
  • Nilfisk Multi II 30 T Inox VSC EU er en støvsuger, der er designet til at gøre rengøringen nemmere og hurtigere. Denne støvsuger har et vaskbart filter, så du kan holde det rent og effektivt. Dette filter fanger op til 99% af støvpartiklerne i luften for at give dig den reneste luft muligt.

    Støjsniveauet på Nilfisk Multi II 30 T Inox VSC EU er 87 dB, hvilket betyder, at det ikke vil genere dine naboer eller andre personer i husstanden. Motoreffekten på 1.400 watt giver dig kraftfuld sugeevne til selv de mest vanskelige rengøringsopgaver.

    Støvsugerens posevolumen er 30 liter – mere end nok plads til almindelige daglige rengøringsopgaver. Desuden har den en indikator for poseskift, som advarer dig om tiden for udskiftning af posen.

    Med sin 4 meter lange slange kan du nemt nå alle hjemmets rum med Nilfisk Multi II 30 T Inox VSC EU-støvsugeren uden problemer. Derudover har den en ergonomisk håndtag og et robust design sammen med et moderne look i blå farve.

    I alt vil Nilfisk Multi II 30 T Inox VSC EU-støvsugeren give dig god ydelse og langvarig drift med dens vaskbare filter, stille arbejde og store beholderkapacitet. Sættet inkluderer desuden forskellige dyser, så du kan bruge dem iforhold til de forskellige overflader.


    Nilfisk Buddy II 12 Industristøvsuger

    Nilfisk Buddy II 12

  • Sugeeffekt på 250 watt
  • kan indeholde 12 L snavs
  • 1.200-watt motor
  • Lang ledning (Fire meter)
  • Nilfisk Buddy II 12 er en af de mest populære støvsugere fra Nilfisk. Det har et moderne design og kommer i en smuk blå farve. Denne støvsuger har en sugeeffekt på 250 watt, hvilket giver den mulighed for at rengøre selv de mest vanskelige områder med lethed. Med sin store vandtank kan den indeholde op til 12 liter snavs, så du ikke behøver at tage det ud hele tiden.

    Den 1.200-watt motor giver dig mulighed for at fjerne alle former for snavs og skidt hurtigere end nogensinde før. Lydniveauet er 74 dB, hvilket betyder, at det ikke vil genere andre personer eller dyr i huset.

    Udover disse funktioner har Nilfisk Buddy II 12 også en lang ledning (fire meter), der giver dig mulighed for nemmere adgang til svært tilgængelige områder uden at skulle flytte stikkontakten hele tiden.

    Alt i alt er Nilfisk Buddy II 12 et fremragende valg af støvsuger til folk der ønsker god sugeevne sammen med lave driftsomkostninger og lav lydstyrke.


    Nilfisk GBB10P05AHB15 Gulvstøvsuger

    Nilfisk GBB10P05AHB15

    Nilfisk GBB10P05AHB15 er en støvsuger fra Nilfisk, som er designet til at gøre rengøringen nemmere. Dette produkt har et blåt design og kommer med en pose på 3 liter, der kan bruges til at opsamle støv og skidt. Med den 5 meter lange ledning får du mulighed for at nå alle hjørner af dit hjem uden problemer.

    Støvsugerens lydniveau er 77 dB, så det vil ikke genere dig eller andre i husstanden. Denne model har også et aktionsradius på 11 meter, så du kan bevæge dig rundt om hele rummet uden at skulle tilslutte stikket flere gange.

    Med Nilfisk GBB10P05AHB15 får du en effektiv støvsuger med mange funktioner. Du kan justere sugestyrken ved hjælp af knapperne på maskinen for bedst mulig resultat. Derudover har den to motorhastigheder – lav hastighed til daglig rengøring og høj hastighed til mere intensiv rengøring.

    Maskinen vejer 4 kg og maksimal ydeevne er 800 watt. Det betyder, at det let kan flyttes rundt mellem forskellige rum i huset efter behov. Maskinens filter system består af HEPA-filter sammen med akti-kulfilter som filtrerer 99% af almindelig pollenpartikler fra luften.

    Alt i alt leverer Nilfisk GBB10P05AHB15 god ydelse sammen med praktiske funktioner for effektiv rengøring af dit hjem – perfekt til dem der ønsker renhed uden meget besvær!


    Nilfisk VP930 Gulvstøvsuger

    Nilfisk VP930

  • Normalt støjniveau på 70 dB
  • HEPA-filter
  • Bruger støvsugerposer
  • Støvsugerposen kan indeholde 15 L snavs
  • 15-meter rækkevidde
  • Nilfisk VP930 er en støvsuger fra Nilfisk, der har et rødt design og teleskoprør. Den har et HEPA-filter med klassificeringen H13, som sikrer at den fanger 99,95% af alle partikler på 0,3 μm eller mindre. Støvsugerens sugeevne er 23 kPa og motoreffekten er 760 W.

    Støvsugeren bruger støvsugerposer til opsamling af snavs. Posen kan indeholde op til 15 L affald og udskiftes let når den er fuld. Rækkevidden for ledningen på Nilfisk VP930 er 15 meter, hvilket giver dig mulighed for at rengøre store rum hurtigt og effektivt.

    Lyden fra Nilfisk VP930 holdes på et normalt niveau på 70 dB takket være sin 270 W sugeeffekt. Partikelemissionsklasse A betyder desuden at du ikke behøver bekymre dig om emission af skadelige dampe i luften mens du støvsuger.

    Alt i alt leverer Nilfisk VP930 god ydelse med sit HEPA-filter og lave støjniveau sammen med en praktisk poselager der giver nem adgang til opsamling af snavs.


    Nilfisk Elite RCL14E08A2 Gulvstøvsuger

    Nilfisk Elite RCL14E08A2

  • Sugeeffekt på 185 watt
  • Otte-meter ledning
  • Normalt støjniveau på 68 dB
  • Støvsugerposen kan indeholde 3.2 L snavs
  • Bruger støvsugerposer
  • Nilfisk Elite RCL14E08A2 er en støvsuger, der tilbyder kraftfuld og effektiv rengøring. Den har et teleskoprør, som giver dig mulighed for at justere længden efter dine behov. Det betyder, at du kan nå alle hjørner af huset uden problemer.

    Støvsugerens posevolumen på 3.2 L sikrer dig langvarig brug uden hyppige skift af poser. Derudover er den udstyret med et HEPA-filter, der filtrerer partikler op til 99,95%. Dette filter fjerner selv de mindste allergener fra luften og giver dig ren luft i rummet.

    Denne støvsuger har en sugeevne på 16 kPa og motoreffekt på 450 W – dette giver den en meget høj sugeeffekt sammenlignet med andre støvsugere i samme prisklasse. Støvpartikelemissionen er A-klasse takket være det avancerede filterdesign.

    Lydniveauet måles til 68 dB(A), hvilket giver den laveste mulige styrke for minimal gener for brugerne. Samlet set leverer Nilfisk Elite RCL14E08A2 exceptionel ydelse og vil give dig mange års problemfri rengøring.


    Nilfisk Elite CHCO14P10A1 Gulvstøvsuger

    Nilfisk Elite CHCO14P10A1

  • Normalt støjniveau på 73 dB
  • Lang ledning (10 meter)
  • HEPA-filter
  • 650-watt motor
  • Bruger støvsugerposer
  • Nilfisk Elite CHCO14P10A1 er en støvsuger fra Nilfisk, der har et HEPA-filter og en ledning på 10 meter. Denne støvsuger har en sugeevne på 18 kPa og et lydniveau på 73 dB ved normal brug. Støvbeholderen er designet til at bruge støvsugerposer, som har en posevolumen på 3,2 liter.

    Motoren i denne støvsuger leverer 650 watt med effektivitet og præcision. Dette giver dig mulighed for at rengøre dine gulve hurtigere end nogensinde før. Partikelemissionsklassen for denne model er A.

    Derudover har Nilfisk Elite CHCO14P10A1 et HEPA 14 (H14) filter, som hjælper med at filtrere de små partikler ud af luften mens du rengør dit hjem eller arbejdsområde. Filterhastigheden sikrer, at det rentable miljø opretholdes under hele processen.

    Den store ledningslængde betyder desuden mindre tid brugt på skift mellem forskellige rum eller områder i huset – du kan nemt nå alle områder med samme maskine!

    Samlet set giver Nilfisk Elite CHCO14P10A1 dig al den effektivitet og kraft du behov for hurtigere rengøringseffekter takket være sin motorstyrke og langvarige ledning sammen med sit innovative filterdesign til bedste allergivenlighed.


    Nilfisk Combi Washer (128390050) Ledningsfrie støvsugere

    Nilfisk Combi Washer (128390050)

  • Lang ledning (Syv meter)
  • Vaskbart filter
  • Beholderen kan indeholde 0.5 L snavs
  • 450-watt motor
  • Nilfisk Combi Washer (128390050) er en 2-i-1 støvsuger, der giver dig mulighed for at bruge den som en almindelig støvsuger eller som et vådt/tørt system. Det har en aftagelig håndenhed og kommer i farven hvid.

    Denne Nilfisk støvsuger har mange nyttige funktioner, herunder: lang ledning på syv meter; et vaskbart filter; beholderen kan indeholde 0.5 L snavs; og 450 watt motor med 8 meters aktionsradius.

    Nilfisk Combi Washer (128390050) er det perfekte valg til dem, der ønsker både almindelig rengøring og tørre opgaver samlet i én maskine. Med sin robuste design og effektive filtrering vil denne model holde dit hus rent længe!


    Nilfisk VP300 Hepa Nordic Industristøvsuger

    Nilfisk VP300 Hepa Nordic

  • Lang ledning (15 meter)
  • Normalt støjniveau på 62 dB
  • Støvsugerposen kan indeholde 10 L snavs
  • God til at støvsuge biler og garager
  • Sugeeffekt på 215 watt
  • Nilfisk VP300 Hepa Nordic er en støvsuger fra Nilfisk, der er designet til at gøre rengøringen så nem som muligt. Det har et kompakt og let design, der giver dig frihed til at bevæge dig rundt i hjemmet uden problemer. Støvsugerens 10-liters posevolumen betyder, at du ikke behøver tage det ud ofte for at skifte den.

    Støvsugerens HEPA-filter fanger 99,95% af alle allergener og partikler på 0,3 mikron eller mindre. Det betyder mere frisk luft i dit hjem sammen med en effektiv rengøring. Med 215 W sugeeffekt kan du være sikker på god ydelse.

    Lydniveauet er 62 dB – meget lav lydstyrke for en stor støvsuger – så du kan bruge den selv når andre sover eller slapper af i huset. Den 5 meter lange ledning giver dig mulighed for at nå hele rummet med minimal bevægelse.

    Nilfisk VP300 Hepa Nordic har et elegant hvidt look og passer ind i ethvert miljø. Denne alsidige støvsuger vil helt sikkert give din bolig det professionelle touch!

    Bedøm denne artikel
    Klik her for at kommentere

    Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Populært