Connect with us

Elektronik

HP Printere

Udgivet for

d.

HP Printere tilbud

HP Printere er en af de mest populære producenter på markedet. Deres printere har været et hit siden begyndelsen, og derfor vil vi i denne guide gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige HP printer til dit behov. Vi har fundet de bedste HP printere på markedet, som du kan læse mere om herunder. Til slut dykker vi ned i lidt mere information om HP Printere.

Hvordan vi udvælger og vuderer produkter

Kundernes mening om produktet

Vi tager feedback med i betragtning, når vi udvælger og evaluerer de produkter, vi anbefaler. Vi foretager også jævnligt undersøgelser blandt vores brugere for at sikre, at vi opfylder deres forventninger.

Anmeldelser og produkttests

Når vi skal vælge de rigtige produkter til vores læsere, tager vi en række forskellige faktorer i betragtning. Vores team overvejer den overordnede kvalitet og funktionalitet samt kundeanmeldelser og bedømmelser.

Producentens omdømme og service

En vigtig faktor i vores beslutning er producentens omdømme. Er de kendt for høj kvalitet og pålidelighed, eller er der rapporteret om hyppige funktionsfejl og utilfredshed blandt kunderne.

De mest populære blandt danskerne

Vi holder nøje øje med tendenser og vurderer regelmæssigt nye og populære produkter på markedet. Vores team undersøger nøje hvert enkelt produkt for at sikre, at det opfylder vores høje standarder for kvalitet og ydeevne.

Inkluderet i denne guide

Vi starter med at tage et kig på produkterne, hvor vi har fremhævet de forskellige specifikationer for hvert produkt.

Vi har arrangeret rækkefølgen af produkterne efter hvilke der er mest populære lige nu.

Derefter tager vi et kig på gode råd og vejledning, så du er sikker på at gøre det bedste køb!

Lad os komme i gang med nummer #1 på vores liste.

HP Color Laser MFP 178nw Printere

HP Color Laser MFP 178nw

HP Color Laser MFP 178nw er en alsidig printer, der giver dig mulighed for at udskrive i høj kvalitet. Denne laserprinter har et moderne design og kan bruges til alle dine printbehov. Printerkassen er lavet af slidstærke materialer, så den holder op med at yde god service over tid.

Denne HP-printer understøtter flere forskellige tilslutninger som Ethernet, Google Cloud Print, USB og Wi-Fi. Dette betyder, at du nemt kan forbinde den til enhver computer eller mobilenhed og begynde at udskrive øjeblikkeligt. Med AirPrint-funktionen kan du endda sende dokumenter direkte fra din iOS- eller MacOS-enhed.

Med HP Color Laser MFP 178nw får du hurtigere printhastigheder sammenlignet med andre modeller på markedet – op til 18 sider pr minut i sort/hvid og 4 sider pr minut i farveprint. Dette gør det let for dig at få dine arbejdsopgaver fuldført hurtigere end nogensinde før.

Du behøver heller ikke bekymre dig om stor pladsforbrug; denne printer måler kun 39 x 41 cm (BxD), hvilket giver dig masser af plads på skrivebordet eller et andet praktisk sted i husstanden.

Desuden har HP Color Laser MFP 178nw en scannerfunktion, der tillader brugeren at scanne billeder og tekster direkte fra papir til computeren via USB 2.0 / 3.0 portene. Scannern understøtter desuden scanning af A4-, A5-, A6-, B5-og Letterformater.

Alt taget i betragtning er HP Color Laser MFP 178nw perfekt egnet til dem, der leder efter en alsidig, effektiv multifunktionsprinter, der leverer professionelle resultater på kort tid. Den robuste byggestil sikrer holdbarhed, mens de mange tilslutningsmuligheder letter trådløs printing ved hjælp af smartphones eller tablets.


HP Deskjet 2720e Printere

HP Deskjet 2720e

HP Deskjet 2720e er en kompakt printer, der er designet til at håndtere alle dine daglige udskrivningsbehov. Denne multifunktionsprinter har et stilfuldt design og giver dig mulighed for nemme trådløse forbindelser med Bluetooth, USB eller Wi-Fi. Dette betyder, at du kan printe fra din smartphone eller tablet uden problemer.

HP Deskjet 2720e har mange funktioner som f.eks. Kopimaskine og scannerfunktioner samt AirPrint-support til let printing fra Apple-enheder. Desuden understøttes PictBridge ikke på denne model.

Du kan bruge HP Deskjet 2720e til at udskrive i forskellige formater såsom A4, A6, B5, DL og Legal sammen med dobbeltsidig udskrivning (duplex). Scannertypen er flatbed med en papirstørrelse på A4.

Alt i alt leverer HP Deskjet 2720e god ydelse til prisen – dette gælder især når det kommer til trådløs tilslutning og AirPrint support. Printerhastigheden er dog lidt langsommere end andre modeller af sin type.


HP LaserJet Pro MFP M479dw Printere

HP LaserJet Pro MFP M479dw

HP LaserJet Pro MFP M479dw er en all-in-one laserprinter fra HP, der kan bruges til at udskrive, kopiere og scanne. Printerne har et stilfuldt design med et sort/hvidt finish og leveres med en række funktioner som Ethernet-, Google Cloud Print-, USB- og WI-FI tilslutninger samt automatisk dobbeltsidet udskrivning (duplex). Den understøtter desuden AirPrint for trådløs udskrivning af Apple iOS-enheder.

Med HP LaserJet Pro MFP M479dw får du hurtig printhastighed på op til 28 sider pr. minut i farve eller monokrom, hvilket giver dig mulighed for at få dine dokumenter hurtigere end nogensinde før. Den kan printe på forskellige formater som A4, A5, A6, B5, B6, C5 DL Executive Legal Letter.

Scannerdelen af printerne er en flatbed scanner der nemt kan scannes direkte til din computer via USB eller netværksforbindelse. Desuden har den PictBridge support så du let kan forbinde din digitale kamera til printerne og derefter udskrive billeder direkte fra det.

Alt i alt er HP LaserJet Pro MFP M479dw en alsidig multifunktionsprinter der passer perfekt ind i ethvert hjemmekontor eller lille virksomheds miljø. Med sin brugervenlighed og avancerede funktioner vil den helt sikkert være et god valg for alle dem der ønsker at spare tid ved de daglige arbejdsopgaver.


HP DeskJet 2710e Printere

HP DeskJet 2710e

HP DeskJet 2710e er en kompakt og alsidig printer fra HP, der giver brugerne mulighed for at udskrive dokumenter, billeder og andet indhold med høj kvalitet. Den har mange funktioner som Bluetooth-forbindelse, USB-port og Wi-Fi til nem tilslutning af computere eller mobile enheder.

Med HP DeskJet 2710e kan du udskrive på forskellige formater såsom A4, A6, B5, DL Legal og Letter. Det har et fladbedsscannerhoved til scanning af fotos eller andre dokumenter i god kvalitet. Desuden understøtter den AirPrint og PictBridge teknologi til trådløs udskrivning.

HP DeskJet 2710e er designet med to farvepatroner (sort/cyan) som giver dig mulighed for at skabe professionelle tryksager i farver. Med dette produkt kan du opnå hurtig printhastighed på op til 20 sider pr minut (monokrom) eller 16 sider pr minut (farvetryk).

Denne printer leveres desuden med energibesparende funktioner som Auto Power Off-funktionen der slukker automatisk når den ikke bruges længere end 10 minutter samt Eco Mode der reducerer papirforbruget ved at reducere strømforbruget.

Alt i alt er HP Deskjet 2710e et godt valg for dem der ønsker en effektiv allroundprinter med fleksible forbindelsesmuligheder samt energieffektive funktioner.


HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw Printere

HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw

HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw er en alsidig og effektiv printer, der kan håndtere dine daglige udskrivningsopgaver. Denne laserprinter har flere funktioner som fax, kopimaskine og scanner, så du får alt det du behøver fra ét produkt.

Tilslutningerne inkluderer Ethernet, USB og WI-FI for nem installation af printer til netværket eller trådløs forbindelse til din computer. Desuden understøttes AirPrint og PictBridge ikke.

Udover at være energieffektiv har den automatisk dobbeltsidet udskrivning (duplex) med mulighed for print på forskellige formater som A4, A5, A5R, A6, B5, B6 C5 DL Executive Legal Letter.

Denne HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw giver dig et godt resultat i farveprint sammen med hastigheden på op til 22 sider pr minut i sort/hvid print samt 18 sider pr minut i farveprint. Scannertypen er flatbed.

HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw er et godt valg for dem der ønsker en alsidig printer med mange funktioner til brug i kontoret eller hjemmet. Dette produkt leverer professionelle resultater hurtigere end nogensinde før!


HP Color LaserJet Pro M255dw Printere

HP Color LaserJet Pro M255dw

HP Color LaserJet Pro M255dw er en professionel printer fra HP, der giver dig mulighed for at udskrive i høj kvalitet og med et stort farveomfang. Printerne har et moderne design og kan bruges til ethvert formål. Den er let at installere og bruge, så du hurtigt kan få gang i dine printere.

Denne model understøtter dobbeltsidet udskrivning (duplex) automatisk, så du ikke skal bekymre dig om dette manuelt. Printeren har forskellige tilslutningsmuligheder som Ethernet, Google Cloud Print, USB og WI-FI. Du kan vælge mellem flere forskellige papirstørrelser som A4, A5, A6, B5 C5 DL Executive Legal Letter.

HP Color LaserJet Pro M255dw har AirPrint funktionen aktiveret så du nemt kan printe direkte fra din Apple enheder via trådløs forbindelse. Med den store farvepalette på 4-farver (cyan magenta gul sort) vil de fleste af dine tryksager se fantastiske ud.

Med HP Color LaserJet Pro M255dw får du alsidig ydelse med fremragende resultater – perfekt til virksomheder eller private brugere der ønsker høj kvalitetsprint til en overkommelig pris!


HP DeskJet Plus 4120e Printere

HP DeskJet Plus 4120e

HP DeskJet Plus 4120e er en all-in-one printer fra HP, der kombinerer funktioner som fax, kopimaskine og scanner. Printerne har flere tilslutningsmuligheder såsom Bluetooth, USB og WI-FI. Den kan udskrive på forskellige formater som A4, A6, B5, DL Legal og Letter. Desuden understøtter den AirPrint men ikke PictBridge.

Denne model har en printhastighed på op til 20 sider pr minut i sort/hvid og 10 sider pr minut i farve. Dette gør det muligt at færdiggøre store printjobs hurtigere end nogensinde før. Printeren har et 4800 x 1200 dpi (punkter per tomme) optisk skanningsopløsning for bedste resultat.

Med HP DeskJet Plus 4120e kan du spare tid ved at scanne dokumenter direkte til e-mail eller cloud storage services som Dropbox eller Google Drive via Wi-Fi forbindelse med din smartphone eller tablet. Du kan desuden bruge appen HP Smart App til nemmere installation af printerdriveren samt styring af dit printjob.

HP DeskJet Plus 4120e er designet med henblik på brugernes bekvemmelighed; den er let at betjene med knapper placeret strategisk for nem adgang til de vigtigste funktioner samt LCD display for visning af statusinformation om jobbet du arbejder med lige nu.

Alt i alt leverer HP DeskJet Plus 4120e alle de grundlæggende funktioner man ønsker sig fra en multifunktionsprinter – plus lidt mere – hvilket giver dig god valuta for pengene!


HP LaserJet Pro MFP M479fdw Printere

HP LaserJet Pro MFP M479fdw

HP LaserJet Pro MFP M479fdw er en avanceret laserprinter fra HP. Denne printer har mange funktioner, herunder fax, kopimaskine og scanner. Med sin trådløse forbindelse kan du nemt printe dokumenter fra din smartphone eller tablet via AirPrint eller Google Cloud Print.

Denne printer har flere tilslutningsmuligheder som Ethernet, USB og Wi-Fi for at lette installationen. Det understøtter desuden automatisk tosidet udskrivning (duplex) og flere forskellige papirstørrelser såsom A4, A5, A6, B5, B6, C5 DL Executive Legal Letter.

Scannerfunktionen på denne printer er en flatbed type med et maksimal scanareal på 216 x 297 mm. Desværre understøtter det ikke PictBridge til direkte udskrivning af billeder fra digitalkameraer.

Med alle disse fantastiske funktioner giver HP LaserJet Pro MFP M479fdw dig mulighed for hurtigere produktivitet i hjemmet eller kontoret sammen med fremragende resultater ved hver opgave.


HP LaserJet M110WE Printere

HP LaserJet M110WE

HP LaserJet M110WE er en effektiv laserprinter, der er udstyret med avancerede funktioner. Denne printer giver dig mulighed for at udskrive kvalitetsudskrifter hurtigere og mere præcist end andre almindelige printere. Dette produkt har et slankt design, som gør det nemmere at placere den i ethvert hjem eller kontor.

Denne HP-printer har mange tilslutningsmuligheder såsom Bluetooth, USB og WI-FI. Med disse kan du let forbinde din computer til printeren og derefter begynde at udskrive dine dokumenter eller billeder. Printeren understøtter forskellige papirstørrelser fra A4 til Letter samt C5 og DL størrelse.

Printeren har en papirkapacitet på 150 ark, så du behøver ikke skifte papir ofte nok. Derudover leveres den med AirPrint-funktionen, der giver dig mulighed for trådløst at sende filer direkte fra din smartphone eller tablet til printeren via Wi-Fi-forbindelsen.

HP LaserJet M110WE er perfekt egnet til daglig brug af personale på kontoret eller hjemmebrugere, da den leverer fremragende resultater ved lave driftsomkostninger. Denne printer producerer op til 19 sort/hvide sider pr minut (ppm) med en maksimal opgaveliste på 50 ark per job.

5/5 - (6 stemmer)
Klik her for at kommentere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populært